ÇAĞRI MERKEZİ 0850 309 30 57
800 TL ÜZERİ KARGO ÜCRETSİZ
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 309 30 57
800 TL ÜZERİ KARGO ÜCRETSİZ
Nişan için Uygun Tesettür Modelleri

Nişan için Uygun Tesettür Modelleri

Tesettür Nişan Elbisesi

Tesettür nişan elbisesi ve çeşitleri genellikle abiye kategorisindeki elbiseler arasında yer almaktadır. Günlük elbiselerden farklı olarak daha şık, zarif ve gösterişli olan bu elbiseler üzerinde bulunan daha çok dantel, payet, pul ve boncuk gibi işlemeler ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Göz alıcı tasarım ve tarzda hazırlanan tesettür nişan abiyeleri içerisindeki gelin adayları kendilerini adeta bir prenses gibi hissetmeleri kaçınılmazdır. Ayrıca abiye tesettür elbise seçenekleri hem rahatlığı hem de şıklığı bir arada kadınlara sunmaktadır.

Tesettür abiye ve tesettür nişan elbisesi seçenekleri, sadece genç kadınlara değil her yaştan kadına hitap etmektedir. Bunun yanında bu elbiselerde pek çok beden seçeneği de bulunmaktadır.  Böylece gelin adayları nişan elbisesi tesettür konusunda hem şık, hem zarif hem de gösterişli seçenekleri bir arada bulabileceklerdir. Ayrıca her geçen gün moda sektöründe yaşanan değişim ve gelişmeler tesettür abiyeler içinde yeni ve modern tarzdaki modelleri beraberinde getirmektedir. Her yıl yenilenen binlerce tesettür nişan elbisesi ve abiye elbise seçeneklerinden tarzına önem veren kadınlar kendi stiline uygun abiye elbise modelleri bulabilmektedir. 

Evlilik öncesi en önemli adımlardan birisi olan nişan törenleri giyim ve aksesuar konusunda hem normal giyimi hem de tesettür giyimi tercih eden kadınların en çok özen göstermesi gereken özel günlerden birisidir. Bu yüzden böyle bir özel günde, hem elbise hem de elbise ile bir bütün olacak aksesuarlarla birlikte en uygun tesettür nişan elbisesi modelini seçmek gerekir.  Piyasadaki pek çok firma hem normal hem de tesettür giyimde oldukça şık ve gösterişli abiye elbise ve aksesuar seçeneklerini müşterileri ile buluşturmaktadır.

Tesettür giyimin önemli parçalarından olan şal ve eşarp sektöründe güvenilir ve tecrübeli geçmişi ile bilinen Mooncorn da değerli müşterilerine her türlü şal seçeneğini sunmaktadır. Peki nişan için uygun tesettür modelleri nelerdir?

Nişan Gecesi için Uygun Şal Modelleri

Abiye kıyafetlerin giyildiği nişan, düğün, davet, vs. gibi organizasyonlarda tesettürlü kadınlar elbiselerinin yanında başlarına taktıkları şal konusunda da şık, zarif ve gösterişli olmayı istemektedirler. Bu konuda tesettürlü kadınların imdadına yetişen abiye şalların çok farklı kumaş, desen ve renkte üretimi yapılmaktadır. Bazen ise dantel, sim, drape, payet, işleme gibi özel detaylar ile süslenebilmektedir. Abiye şal olarak bilinen günlük kullanımdan ziyade özel günlerde kullanılan şal çeşitleri şu şekilde sıralanabilir:

  • İpek kumaşlı şallar
  • Şifon şallar
  • Simli ekoseli şallar
  • Janjan şallar
  • İşlemeli şallar
  • Kenarları tüylü şallar
  • Tül şallar

Sayılan tüm bu şal çeşitlerinde ortak özellik kalite, şıklık ve rahatlıktır. Tesettür konusunda uzman ve tecrübeli Mooncorn firması şal üretimini müşteri odaklı bir anlayış ile yapmaktadır. Titizlikle üretilen ürünler müşterilere sorunsuz bir şekilde ulaştırılmaktadır.

Nişan Elbisesi Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Tesettür elbiseler ve şallar, tesettürlü kadınlar tarafından nişan, düğün, davet, vs. gibi özel günlerde tercih edilen giysilerdir. Burada seçilen abiye elbise ve üzerine takılacak şalın uyumu çok önemli bir noktadır. Abiye tesettür elbiseler üzerine şal seçilirken dikkat edilmesi gereken ilk nokta elbise ile şal modelinin birbiri ile uyumlu gözükmesidir.

Nişan için şal seçilirken elbise ile daha iyi bir uyum sağlamak için dikkat edilmesi gereken ilk konu elbise ile şalın renk uyumuna özen göstermektir.  Örneğin koyu renkli abiye tesettür elbiselerinde yine koyu renkli şallar seçilmelidir.

Nişan elbisesinde şal seçimi yapılırken dikkat edilecek bir diğer nokta abiye elbisenin kumaşı ile şal kumaşının birbiri ile uyumlu olmasıdır. Abiye elbise kumaşı ve şal kumaşının farklı olduğu kombinler hoş görünmeyebilir. Diğer yandan abiye şal seçimi yapılırken dikkat edilecek son nokta ise yüz tipleridir. Yüz tipine göre abiye şal seçimleri şu şekilde olmalıdır:

  • Yuvarlak hatlı yüze sahip kadınlar yüzü daha uzun ve ince gösterecek şal modellerini tercih etmelidir.
  • Oval yüz tipine sahip olan kadınlar ise daha dökümlü bağlanabilen şal modellerini tercih etmelidir.
  • Uzun yüz hatlarına sahip olan kadınlar ise yüzlerini daha toplu gösterecek şal modellerini tercih etmektedir.